Ontmoeten staat centraal bij alles wat we ondernemen. Ontmoeting met u, ontmoeting van u met anderen. Ontmoeten en samen verder gaan. Wilt u heel graag andere mensen treffen, weer actief zijn met een vroegere hobby of juist een nieuwe ontdekken? Of heeft u moeite uw activiteiten te verdelen over de dag? 

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Met een gestructureerde daginvulling of door u aan te sluiten bij bestaande activiteiten. Samen met de activiteitenbegeleiding en vrijwilligers kunt u, alleen of met anderen en dicht bij u in de buurt, activiteiten ondernemen en anderen ontmoeten. Goede sfeer en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop.

Indicatie

Voor een aantal vormen van daginvulling heeft u een indicatie van de gemeente nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Maatschappelijk Plein Oldenzaal. Te bereiken via tel: 0541-588111. Dit geldt ook voor vervoer.

Breedwijs

Voor ondersteuning bij het plannen, uitvoeren of indelen van uw dagelijkse activiteiten kunt u zich aansluiten bij de dagbesteding op locatie Breedwijs in de wijk Zuid-Berghuizen. De activiteiten richten zich vooral op het stimuleren en behouden van uw zelfredzaamheid en het onderhouden van contacten met anderen. U heeft er een indicatie van de gemeente voor nodig.

Wanneer?    Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De Abdij

“De ontmoeting” is een vorm van dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten. Er is heel veel mogelijk! Van creatieve activiteiten tot koken en samen eten, computerles of uw oude hobby oppakken. Alles in een ontspannende sfeer waar ontmoeten centraal staat. U heeft er een indicatie van de gemeente voor nodig.

Wanneer?    Maandag van 10.00 tot 16.00 uur.

Doo-t met oons met

Zowel in Scholtenhof als Mariahof bent u welkom om deel te nemen aan de vele activiteiten die (bijna) dagelijks georganiseerd worden. Fijn om eens anderen te ontmoeten en een andere invulling van uw dag te beleven. U heeft hiervoor geen indicatie nodig.

Wanneer?
Scholtenhof: maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur
Mariahof:      dinsdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 uur

Voor meer informatie of als u zich wilt opgeven kunt u ons op werkdagen bellen of het contactformulier invullen.

Vul het contactformulier in of bel |


0541-513433


Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433